Agenda

Schrijfatelier

datum:
26 april 
tijd:
13:30-15:00 

Twee keer in de maand is er op vrijdagmiddag Schrijfatelier. We willen dat zo laagdrempelig mogelijk maken. Iedereen is welkom. Je hoeft niet goed te kunnen schrijven. Ook wanneer je Nederlands niet zo goed is ben je welkom. Het gaat om het plezier van het schrijven.

Op 12 april kijken we naar het schrijven zelf. Wat schrijf je, waar schrijf je, waarover schrijf je etc.? Misschien houd je een dagboek bij. Heeft dat zin? Waarover zou je willen schrijven? We hebben leuke schrijfoefeningen voor je die je helpen ook daadwerkelijk over een onderwerp wat op papier te krijgen. Het kan erg leuk zijn om te delen. Zo leer je wat van een ander. Wil je dat (nog) niet, dan is dat prima.

Het thema voor 26 april is Het verhaal van je leven. Je hele leven op papier zetten lukt natuurlijk niet in anderhalf uur. Wat wel kan is kijken of er een rode draad is en wat de pareltjes zijn en of dat er genoeg zijn voor een ketting.  We hebben een paar leuke schrijfoefeningen gevonden voor deze middag. Wij hebben er zin in en we zien graag nieuwe gezichten ☺

Eigen Bijdrage:     Gratis

Opmerkingen:              Aanmelden is gewenst, een schrift of schrijfgerei kan handig zijn.
Aanmelden klik hier